Rok Félicia wit/zwart

AKH Fashion

82,50

Rok Felicia in combi van zwarte tricotviscose bovenstuk en zwarte stof met wit patroon, rok met ophalen dmv lintjes aan de binnenkant van de rok.

Op voorraad

Beschrijving

Rok Felicia wit/zwart in combi van zwarte tricotviscose bovenstuk en witte viscosestof met zwart patroon, rok met ophalen dmv lintjes aan de binnenkant van de rok. Op de foto is de stof van de rok door middel van de lintjes aan één kant voor en achter opgehaald. De kant waar de lintjes aan de binnenkant niet gestikt zijn valt veel langer zoals je kunt zien.

Elastische tailleband en elastische tricot bovenstuk net als de rok in vier lengtebanen voor het voorpand en voor het achterpand. Door het 19 cm brede tricot gedeelte boven aan de rok draagt deze comfortabel en zit de rok nooit strak. De witte stof is vastgestikt aan de zwarte tricot in lange lengtebanen.

De lengtebanen van de rok lopen wijder uit naar de zoom toe.
Aan de binnenkant van de rok zijn lintjes gemaakt waarmee je de stof onderaan omhoog kunt halen, hierdoor ontstaat het aparte model, de punten en builen in de rok. Laat je de lintjes aan de binnenkant los dan is de rok gérend en natuurlijk langer. De zoom is halfrond en afgelocked met zwart garen.

lengte met lintjes los 100 cm, met lintjes vastgeknoopt 85 cm – 95 cm.

Specificaties

Extra informatie

Maat

48, 50, 52

Kleur

Wit, Patroon

Merk

AKH Fashion