Over ons

Welkom bij Fashion Treats plus size only

Wie ik ben?
Mijn naam is Annemarie. Ik ben ruim 17 jaar werkzaam in de (online) verkoop van grote maten damesmode. Ken je me nog? Voorheen was ik eigenaresse van A Lot of a Woman.
Omdat ik zelf een maatje meer heb en ook, net als jij, niet van alledaagse kleding houd weet ik wat jij graag ziet en daarom vind je bij Fashion Treats plus size only aparte grote maten mode met een goede pasvorm en gemaakt van exclusieve, liefst natuurlijke, stoffen.

Waarom Fashion Treats?
Omdat je houdt van ballonjurken en tunieken, Alijntjes met punten, oversized modellen in natuurlijke stoffen, wijde broeken, ballonbroeken, of juist rechte broeken alles in een maatje meer. Deze modellen wil je graag combineren met jassen en vesten die lang vallen of juist heel kort en oversized bijvoorbeeld omdat je een combinatie wilt in jouw stijl die nét even anders is. Weet je niet welk model jou mooi staat, kun je niet kiezen, of zoek je een combinatie? Dan help ik je graag verder zodat je tot een keuze kunt komen die bij jou past. Vraag me gerust.

Wat zal ik kiezen?
Alle grote maten dameskleding in de shop is leuk, mooi, apart, waanzinnig en dat maakt je blij. De modellen hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van exclusieve, liefst natuurlijke, stoffen waardoor het lekker, comfortabel draagt en je je er fijn in voelt.

Was je op zoek naar AKH Fashion?
Wij zijn gespecialiseerd in AKH. We hebben de laatste mode van AKH in de shop en in aanvulling hierop de complete Basic Collection waardoor je ruime keuze hebt.

Veel shopplezier bij Fashion Treats plus size only.

Fashion Treats plus size only
Voordeldonk 56
5721 HM Asten
appen/sms: 06 45143161