Betaalmogelijkheden

Betalen

Na het plaatsen van je bestelling kies je de gewenste betaalwijze. Bij de kassa heb je een keuze uit onderstaande betalingsmogelijkheden. Alle directe betalingen vinden plaats in de beveiligde betalingsomgeving van onze financiële partner met keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden.

  • Ideal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Bancontact

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. 

Paypal

PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten

AfterPay voert voor fashiontreats.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Afterpay biedt u de mogelijkheid achteraf te betalen en verschaft zekerheid aan mensen die graag eerst een product willen zien en ‘voelen’ voordat ze betalen. 

Bancontact

Om ook klanten in België optimaal te kunnen bedienen biedt Fashion Treats de mogelijkheid te betalen via Bancontact. Het is één van de meest polupaire online betaalmethoden in ons buurland.

Tegoedbon, kortingscode en waardebon

Tijdens je bestelling kun je een tegoedbon, kortingscode, of waardebon verzilveren, de waarde wordt dan direct in mindering gebracht op het factuurbedrag.
Het is niet mogelijk bij een eenmaal geplaatste en betaalde bestelling achteraf een tegoedbon, kortingscode of waardebon toe te voegen. Neem contact op met annemarie@fashiontreats.nl over de mogelijkheden tot verzilvering van je bon.